• This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • T: 024-8449766 M: 06-19912548

 

BASISPRIJZEN STANDAARD BEDRUKKING

 

         voorbeeld standaard bedrukking 

 

BASISPRIJZEN FULL COLOR BEDRUKKING

 

         voorbeeld full color bedrukking

 

 

 

 

W-Match berekend scherpe prijzen voor de bedrukking van uw kleding, wij leveren daarin graag maatwerk qua prijs om het voor onze klanten zo voordelig mogelijk te maken. De prijs heeft invloed op het aantal bedrukkingen, het formaat en de kleursamenstelling van het betreffende logo. Wij adviseren u om bij ons een prijsopgave aan te vragen voor uw bedrukking. 

 

BEDRUKKING:

Bij het bedrukken van textiel kennen wij verschillende methoden, zo is er full colour druk voor foto´ s of afbeeldingen met meerdere kleuren. Hierbij passen wij een transfertechniek toe. Voor de enkele kleuren en opdruk effecten passen wij foliedruk toe.
Door middel van het computergestuurd snijden van de folie kunnen wij elke vorm, logo of tekst maken. Deze kan daarna onder hoge druk en temperatuur op een stuk textiel geplaatst worden. Met foliedruk kennen wij 3 soorten folies: Flex, Flock en Speciaal.

Flex:

Flex is een gladde foliesoort die in diverse kleuren te krijgen is. Het is uitstekend wasbaar en kan zelfs in de droger. Flex rekt ook iets mee met stoffen en is dus goed geschikt om te gebruiken op rekbare stoffen (geen lycra).

* De basisprijzen bedrukking zijn van toepassing.

Flock:

Flock is een zacht aanvoelende foliesoort die in diverse kleuren te krijgen is. Ook flock is uitstekend wasbaar en kan in de droger. Flock is niet geschikt voor al te rekbare materialen. Vanwege de zachtheid gebruiken wij flock op al ons babytextiel. 

* Er is een meerprijs van €0,50 per item op de basisprijzen bedrukking van toepassing.


Speciaal:
Onder speciaal vallen een aantal verschillende soorten folies. Glitter, holografisch, carbon, metallic en jeans. Ook deze folies zijn uitstekend wasbaar en drogerbestendig.

* Er is een meerprijs van €1,00 per item op de basisprijzen bedrukking van toepassing.


Bij glitter bestaat er de mogelijkheid dat de glitterkorreltjes langzaam los komen. Bij glitter is het raadzamer om het textiel op de hand te wassen en niet in de droger te doen.

Transferdruk:

Door middel van pigment transferinkt worden in spiegelbeeld in zeefdruk de nodige kleuren aangebracht op een vel. Deze vellen worden dan op textiel gelegd en worden samen geperst. Door de warmte komt de inkt los van het papier en zet zich vast op de stof. Deze zal na wassen niets van haar kleurechtheid verliezen. Zo worden bijvoorbeeld de rug, voorkant en mouwen bedrukt en dan samen geconfectioneerd tot één geheel. Transferdruk gebruiken wij voor afbeeldingen met veel kleurverloop.

* De basisprijzen bedrukking zijn van toepassing.

 

Sublimatie:

Eigen ontworpen sportkleding waarbij sublimatie bedrukking van toepassing is voor uw vereniging, dat kan bij W-Match! Dit verzorgt W-Match Kleding en Bedrukking voor u in samenwerking met onze leverancier Masita.

 

Zeefdruk:

Voor opdrachten waarbij zeer grote aantallen bedrukkingen moeten worden geplaatst zullen wij mogelijk adviseren om te laten "zeefdrukken". W-Match werkt samen met een uitstekende partij die dit voor ons verzorgd. 

W-Match Kleding & Bedrukking

 

024- 8449766 M: 06-19912548

 

 64973514

 

 
 

 

Downloads

Catalogus Masita informeer naar de goedkopere prijs die W-Match hanteert!

Algemene voorwaarden W-Match