• This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • T: 024-8449766 M: 06-19912548

 

De praktijk wijst uit dat het binnenhalen van sponsoren voor uw sportvereniging niet altijd even eenvoudig gaat. W-Match heeft een goed gevulde database met ondernemers die bereid zijn om een vereniging of meerdere verenigingen te sponsoren. Uw vereniging hoeft dus niet zelf meer op zoek.

Een sponsor die bereid is om bijvoorbeeld wedstrijdshirts of trainingspakken te bekostigen en daarbij een financiële bijdrage aan de vereniging wil schenken zal altijd van harte welkom zijn. Mogelijk treft u de sponsor die zich richt op het vlaggenschip van uw vereniging, daarbij een flinke financiële bijdrage kan leveren en het team voorziet van volledige tenues.  

U kunt als vereniging aangeven naar wat voor sponsor u op zoek bent. Bent u tevreden met het minimale sponsorbedrag van €25,-  en een kledingpakket of is het reëel om een sponsorbedrag van  €1000,- te vragen. 

Uw vereniging geeft het aan en wij gaan op zoek naar de juiste match.

 

W-Match als kledingleverancier van uw sportvereniging

W-Match kan tevens de gehele kledinglijn van uw vereniging verzorgen. Voor alle takken van sport is kleding leverbaar. Er is keuze uit 87 merken en wij bieden zeer scherpe prijzen. In dit geval biedt W-Match kosteloos aan om een fanclub website voor uw vereniging te ontwikkelen. Van alle bestellingen op deze website gaat 10% van de omzet naar de clubkas. Kan uw sponsorcommissie wat hulp gebruiken? W-Match is innovatief en helpt uw vereniging graag. 

 

Vul geheel vrijblijvend het inschrijfformulier in of bel en wij gaan voor u op zoek!

Bezoek W-Match Sponsorbemiddeling Kleding en Bedrukking

Op onze website kunt u al veel informatie vinden. De basisprijzen van onze bedrukkingen, onze online catalogus, de merchandise webshop voor verenigingen en nog veel meer. 

Wilt u ons persoonlijk bezoeken dan kan dit op ons kantoor. Hier staan wij u graag persoonlijk te woord, kunt u met ons de catalogi doornemen, enkele samples bekijken oftewel uw wensen bespreken. 

Wij werken echter wel op afspraak, neem contact op middels ons contactformulier of bel  024-8449766 / M: 06-19912548 

W-Match Sponsorbemiddeling

 

024- 8449766 M: 06-19912548

 

 64973514

 

NL07 RABO 0152 5495 01

 

Downloads

Catalogus Erima informeer naar de goedkopere prijs die W-Match hanteert!

Catalogus Masita informeer naar de goedkopere prijs die W-Match hanteert!

Algemene voorwaarden W-Match

 

 

 Aanbieding Kampioenshirts

Polyester Kampioenshirtje voor kinderen in alle kleuren en maten.

Inclusief opdruk naam groot en tekst  groot "Kampioen ....... kleur naar keuze

€9,00 inclusief Btw (Volwassen maten €10,00)