• This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • T: 024-8449766 M: 06-19912548

 

Uw bedrijfslogo en bedrijfsnaam goed zichtbaar op sportkleding is een perfecte vorm van reclame. Mocht een foto van de sporters met uw bedrijfsnaam de media halen is dit natuurlijk een kers op de taart. De hele week gaan teams van de plaatselijke voetbal-volleybal-hockey-basketbal-badminton clubs de velden op. Van prestatieve jeugdteams t/m het 1e seniorenteam. Met enige regelmaat is uw bedrijf dus ook op de sportvelden te zien.

 

W-Match blijft innovatief en biedt u, in combinatie met de gekozen bedrukte kleding, o.a. de volgende extra mogelijkheden aan:

1. Uw bedrijf is te zien op de site van de sportvereniging met een door uw bedachte actie. voorbeeld: "verenigingsleden krijgen 5% korting op aankopen bij uw bedrijf" of iets dergelijks. Een uitgelezen kans om extra klanten aan te trekken.

2. Een georganiseerde bijeenkomst van de vereniging waar sponsoren worden uitgenodigd voor een aantrekkelijk wedstrijd onder het genot van een hapje en een drankje. Een mooie gelegenheid om te netwerken.

3. Uw bedrijfslogo op de internetsite van de betreffende vereniging.

4. Uw bedrijfslogo in het clubblad.

5. Uw bedrijfslogo op een bord club van 100 (indien aanwezig).

Welke sport(en) trekt u het meeste aan. Wie zou u willen sponsoren? Alleen een voetbalclub of toch dat opvallende volleybalteam? Lijkt het u leuk om een jeudteam te sponsoren of gaat u voor het vlaggenschip van de vereniging? W-Match heeft de contacten en gaat op zoek naar de juiste match.

Bezoek W-Match Sponsorbemiddeling Kleding en Bedrukking

Op onze website kunt u al veel informatie vinden. De basisprijzen van onze bedrukkingen, onze online catalogus, de merchandise webshop voor verenigingen en nog veel meer. 

Wilt u ons persoonlijk bezoeken dan kan dit op ons kantoor. Hier staan wij u graag persoonlijk te woord, kunt u met ons de catalogi doornemen, enkele samples bekijken oftewel uw wensen bespreken. 

Wij werken echter wel op afspraak, neem contact op middels ons contactformulier of bel  024-8449766 / M: 06-19912548 

W-Match Sponsorbemiddeling

 

024- 8449766 M: 06-19912548

 

 64973514

 

NL07 RABO 0152 5495 01

 

Downloads

Catalogus Masita informeer naar de goedkopere prijs die W-Match hanteert!

Algemene voorwaarden W-Match

 

 

 Aanbieding Kampioenshirt

Polyester Kampioenshirt in alle kleuren en maten.

Inclusief opdruk tekst groot Kampioen ....... kleur shirt en opdruk naar keuze

€9,00 inclusief Btw (Volwassen maten €10,00)