• This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • T: 024-8449766 M: 06-19912548

 

Sportverenigingen zijn altijd wel op zoek naar sponsoren maar sponsoren zijn niet altijd actief op zoek naar sportverenigingen. W-Match heeft een gevulde database met (plaatselijke) ondernemers en sportverenigingen. Wat kan de sportvereniging bieden en past dit in het beeld van de ondernemer? Wat kan de ondernemer bieden en past dit in het beeld van de sportvereniging? W-Match brengt sponsor en vereniging bij elkaar.

Zijn beide partijen het eens over het te sponsoren bedrag inclusief bedrukte kleding van W-Match, dan is er een match. W-Match zoekt dit voor u uit en biedt passende kledingpakketten aan.

De kledingpakketten variëren van alleen T-shirts met opdruk tot volledige tenues, trainingspakken, nette polo's, truien en bedrukte tassen. U kunt natuurlijk ook zelf kleding uit onze catalogus kiezen en deze laten bedrukken.

W-Match regelt dat de sponsorkleding in een kort tijdsbestek gemaakt wordt en na goedkeuring afgeleverd kan worden bij de betreffende vereniging. Betaalbaar voor de sponsor en een professionele uitstraling voor het team en vereniging.

Bezoek W-Match Sponsorbemiddeling Kleding en Bedrukking

Op onze website kunt u al veel informatie vinden. De basisprijzen van onze bedrukkingen, onze online catalogus, de merchandise webshop voor verenigingen en nog veel meer. 

Wilt u ons persoonlijk bezoeken dan kan dit op ons kantoor. Hier staan wij u graag persoonlijk te woord, kunt u met ons de catalogi doornemen, enkele samples bekijken oftewel uw wensen bespreken. 

Wij werken echter wel op afspraak, neem contact op middels ons contactformulier of bel  024-8449766 / M: 06-19912548 

W-Match Sponsorbemiddeling

 

024- 8449766 M: 06-19912548

 

 64973514

 

NL07 RABO 0152 5495 01

 

Downloads

Catalogus Masita informeer naar de goedkopere prijs die W-Match hanteert!

Algemene voorwaarden W-Match

 

 

 Aanbieding Kampioenshirt

Polyester Kampioenshirt in alle kleuren en maten.

Inclusief opdruk tekst groot Kampioen ....... kleur shirt en opdruk naar keuze

€9,00 inclusief Btw (Volwassen maten €10,00)